Auto update placed files in Photoshop

Forums: 

Hejsa

Kender du en måde/plug-in til at auto opdatere placerede filer i photoshop? Jeg har prøvet: http://www.canlinkit.com/ - men det f'cker på min maskine.

Den grundlæggende idé er at hvis du fx. laver et hjemmeside design, så kan du ha en header fil for sig, og så placere den i alle dine dokumenter. Ændrer du denne fil, bliver den også ændret i dine andre psd filer. Ligesom linked files i indesign.

Synes jeg har ledt alle steder ude det store held. Har du en idé til et plug-in eller en anden arb. metode der gir samme resultat?

De må snart oppe sig de photoshop folk og lave en mere webegnet version der arbejder med typoklasser og linkede filer.

 

Hilsen

Kristian

Det er rigtigt, at Photoshop ikke har nogen mulighed for at opdatere - og jeg må skuffe dig med at sige, at det nok ikke sker i den nærmeste fremtid.

Det mere opmuntrende er, at du bør tage et seriøst kig på Fireworks, når det kommer til design at websider eller mobile designs. Ja-ja. Jeg ved du er vant til Photoshop osv. osv. men Fireworks giver dig netop den funktionalitet, og du vil der kunne drage fordel af endnu flere webspecifikke features ... og den kan sagtens importere en PSD-fil.

I Fireworks har du mulighed for at designe states og elementer der går på tværs af underliggende states - det er et virkeligt effektivt workflow, når der skal produceres websites.

Tag et kig på http://fireworks.smashingmagazine.com/2010/09/17/the-power-of-adobe-fireworks-what-can-you-achieve-with-it/ og se nogle af de bedre designere og deres produktioner i Fireworks som inspiration.

Hvis du får lyst og vil skubbes igang, så er du velkommen til at stille yderligere spørgsmål i Fireworks forummet.

P.S: Prøv at gem en JPG fra Photoshop og den samme fra Fireworks, så vil du se, at den fra Fireworks er mærkbart mindre (omkring 80%) - det viser bare hvor opsat den er på at være webdesigner :-)

Den havde jeg ikke lige set komme!

Har slet ikke tænkt på Fireworks, men du har helt ret - den har lige præcis de features som jeg efterlyser.
Så som en god webmakker til Photoshop, har man vist et ret stærkt værktøj.

Jeg prøver sku lige en trial  :)

 

Tusind tak for den gode idé

 

Hilsen
Kristian

Lyder som et fornuftigt valg :-)

I forhold til at sende comps til kunder, så kan du kigge på http://tv.adobe.com/watch/taming-the-web-with-greg-rewis/from-comp-to-finished-page/

hvor Greg viser hvordan man producerer klikbare comps, som garanteret sælger :-) Du kan også bare tøffe lidt rundt på http://tv.adobe.com/product/fireworks/ for at blive inspireret, men Fireworks demoer er desværre kendt for ikke at se så cool ud som Photoshop demoer - det er dog ikke programmets skyld, altid.

Endelig så skal du bare spørge, hvis du støder på problemer undervejs. hvis du har Web Premium, Design Premium eller Master Collection, har du allerede programmet.

God fornøjelse